A Hello Esztergom versíró pályázatot hirdet

2016-11-16

A Hello Esztergom internetes kulturális újság versíró pályázatot hirdet. A versek beküldési határideje december 10. Versíró pályázatot hirdetünk tetszőlegesen választott témában a Hello Esztergomon. Életkorra való tekintet nélkül várjuk a költeményeket, amelyek előválogatás után bekerülnek az oldal Szavazás részébe. Ezen a felületen a kedves Olvasók szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott versre, versekre. Több nyeremény is kiosztásra kerül. Az Alexandra Kiadó jóvoltából közönségszavazat alapján az első három helyezettet díjazzuk, valamint az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár szakmai zsűrije is megállapít egy győztest, akit értékes könyvjutalommal, ill. könyvtári tagsággal ajándékoz meg, továbbá egy különdíj is átadásra kerül. A verseket jpg vagy pdf formátumban várjuk a szerkesztőség címére (info@helloesztergom.hu), de word dokumentumot is elfogadunk. Beküldési határidő: 2016. december 10. (szombat) A szavazás lezárása: 2016. december 16. (péntek, 22 óra) Nyeremények:
  • A közönségszavazat első három helyezettjének az Alexandra Kiadó könyvjutalmat ajánl fel.
  • Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár szakmai zsűrije pedig az általuk választott legjobb szerzőt egyéves könyvtári tagsággal, valamint a helytörténeti sorozat két kötetének egy-egy példányával (Pifkó Péter: Töredékek a királyi városról, illetve Varga Péter: Esztergomi régiségek és furcsaságok) ajándékoz meg, továbbá fölajánl különdíjat is, egy különleges kiadványt Radnóti verseiből Nágel Kornél fametszeteivel Oly korban éltem én e földön címmel.
Részletes leírás:
  • Egy személytől csak egyetlen vers küldhető be, amely a pályázó saját alkotása!
  • A vers elküldése e-mailben történik az info@helloesztergom.hu címre.
  • Kérjük, hogy a levél tárgyában legyen feltüntetve a következő: versíró pályázat.
  • Kérjük továbbá, hogy az e-mail tartalmazza a vers szerzőjének nevét, elérhetőségét, ill. azt a megjelenési nevet, ahogy az oldalon szeretné viszontlátni magát.
  • Minden beküldött vers előzetes elbíráláson esik át, ha minőségben eléri a kívánt szintet, bekerül a versenybe, és a továbbiakban szavazni lehet rá.
  • A verseket jpg vagy pdf formátumban várjuk, de ha valakinél ez nem megoldható, akkor természetesen elfogadunk word alapú írást is.

Keppel Dániel

2022 Szeptember
VHKSzCsPSz
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Copyright © Hello Esztergom