Édesburgonyás tojáskrém

2018-02-10

Imádom a tojáskrémet! Imádom az édesburgonyát! Miért ne egyem őket együtt? - merült fel bennem a kérdés. A legjobb recepteket mindig az improvizáció és a kényszer szüli. Ebben az esetben is így volt, hiszen az itthon fellelhető hozzávalók kötötték a kezem. Isteni vacsora kerekedett a párosukból! Legyetek bátrak és variáljátok az összetevőket!

Hozzávalók:

  • 10 db főtt tojás
  • 1 db közepes fehér húsú, sütőben sült édesburgonya
  • fokhagyma
  • tejföl
  • citromlé

A hozzávalókat egyszerűen egy botmixer segítségével krémes állagúra mixeltem. A hozzávalók mennyiségét ízlés szerint, illetve a megfelelő krémes állag eléréséig adagoltam. Tálaláskor a sütőben sült lila és sárga húsú édesburgonyát felszeleteltem, és arra halmoztam a tojáskrémet. Sok zöldséggel, kevés füstölt sonkával nagyon finom!

Jó étvágyat!

Juhász Veronika

 

2019 Január
VHKSzCsPSz
 1
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
2
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
3
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
4
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
5
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
6
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
7
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
8
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
9
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
10
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
11
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
12
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
13
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
14
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
15
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
16
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
17
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
18
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
19
20212223242526
2728293031 
Copyright © Hello Esztergom