Zöldborsós-gombás rizs

2018-06-23

Itt a friss zöldborsó szezonja, nincs is jobb, mint egy zsenge borsóból és zöldségekből készült borsóleves. Alapvetően minden jó, ami friss zöldborsóból készül. Ha a borsófejtést nem számítjuk, hipp-hopp ebéd következik. Friss, jól behűtött kovászos uborkával isteni nyári ebéd!

 

 

Hozzávalók:

  • póréhagyma
  • gomba
  • zöldborsó
  • kevés kókuszolaj
  • vegamix
  • rizs
  • kovászos uborka

Elkészítés:

A rizst megfőzzük. A hagymát felszeleteljük, és olajon puhára pároljuk, fűszerezzük. A gombát apróra vágjuk és hozzáadjuk a zöldborsót is. Puhára pároljuk. Ha kész, a főtt rizzsel lepirítjuk. Jó hideg házi készítésű kovászos uborkával tálaljuk!

Jó étvágyat!

Juhász Veronika

2019 Március
VHKSzCsPSz
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Copyright © Hello Esztergom