Zöldborsós-gombás rizs

2018-06-23

Itt a friss zöldborsó szezonja, nincs is jobb, mint egy zsenge borsóból és zöldségekből készült borsóleves. Alapvetően minden jó, ami friss zöldborsóból készül. Ha a borsófejtést nem számítjuk, hipp-hopp ebéd következik. Friss, jól behűtött kovászos uborkával isteni nyári ebéd!

 

 

Hozzávalók:

  • póréhagyma
  • gomba
  • zöldborsó
  • kevés kókuszolaj
  • vegamix
  • rizs
  • kovászos uborka

Elkészítés:

A rizst megfőzzük. A hagymát felszeleteljük, és olajon puhára pároljuk, fűszerezzük. A gombát apróra vágjuk és hozzáadjuk a zöldborsót is. Puhára pároljuk. Ha kész, a főtt rizzsel lepirítjuk. Jó hideg házi készítésű kovászos uborkával tálaljuk!

Jó étvágyat!

Juhász Veronika

2019 Január
VHKSzCsPSz
 1
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
2
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
3
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
4
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
5
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
6
  • Homolya Gábor képzőművész kiállítása Párkányban
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
7
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
8
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
9
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
10
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
11
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
12
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
13
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
14
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
15
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
16
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
17
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
18
  • Bangó Miklós művésztanár kiállítása
19
20212223242526
2728293031 
Copyright © Hello Esztergom