Sült édesburgonya céklasalátával és avokádókrémmel

2018-11-24

Gyors és ütős, fantasztikus ízkombináció! Ez nem is igazán recept, hiszen az alapanyagok természetes íze a lényeg. Szinte semmi és mégis maga a tökély!

 

 

Hozzávalók 1 főre:

  • 1 db puha, érett avokádó
  • 1 db közepes édesburgonya
  • céklasaláta

 

Elkészítés:

Az avokádót csak egy pici sóval és citromlével krémesre keverjük, majd a megtisztított és felkockázott édesburgonyát egy kevés olajban ropogósra sütjük. A céklasalátához a céklát megpucoljuk és falatnyi kockákra vágjuk. Zöldségpárolóban puhára pároljuk, majd sóval, őrölt köménnyel, tormával és kis ecettel ízesítjük. Így elkészítve a céklának rendkívül jó íze marad.

Jó étvágyat!

Juhász Veronika

 

 

2019 Augusztus
VHKSzCsPSz
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Copyright © Hello Esztergom